Πώληση Τριάρι, Prague, Prague, Τσεχία, Smrckova

Πώληση - Cod. 40848

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 90 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

Προσφέρουμε προς πώληση ένα νέο διαμέρισμα με μεγάλη βεράντα και όμορφη θέα στον ποταμό, που βρίσκεται στον 3ο όροφο ενός κτηρίου κατοικιών σε μια χερσόνησο που περιβάλλεται από δύο κλαδιά του ποταμού Μολδάβα. Το κτήριο είναι μέρος του νεόκτιστου οικιστικού συγκροτήματος DOCK Marina Boulevard με 24ωρη ρεσεψιόν, ασφάλεια, χώρο στάθμευσης και ένα λιμάνι για ιδιωτικά σκάφη στη σταδιακά θεραπευτική παράκτια περιοχή στα σύνορα του Karlin και της Λίμπνε. Όλες οι αστικές ανέσεις είναι διαθέσιμες σε κοντινή απόσταση, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό του μετρό και τη στάση Palmovka του τραμ. Οι κήποι Thomayer με το Levite Mill, το γήπεδο γκολφ και τα αθλητικά κέντρα με γήπεδα τένις προσφέρουν ενεργή αναψυχή. Η πολιτιστική σκηνή αντιπροσωπεύεται, για παράδειγμα, από το κοντινό θέατρο κάτω από την Palmovka και τη γκαλερί Dox.
Το εσωτερικό του διαμερίσματος αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι με κουζίνα και βεράντα με υπέροχη θέα στο ποτάμι και το γύρω πράσινο, 2 ξεχωριστά υπνοδωμάτια, μπάνιο (μπανιέρα, τουαλέτα, ντους), ξεχωριστή τουαλέτα, ευρύχωρο διάδρομο .
Εξαιρετικός εξοπλισμός και σχεδιασμός, έξυπνη διαχείριση σπιτιού, ξύλινα πατώματα, πλακάκια, πόρτες ασφαλείας, μεγάλα παράθυρα, κεντρική θέρμανση - ενδοδαπέδια θέρμανση, κεντρικός διακόπτης, αποθήκη για καροτσάκια και ποδήλατα, ασανσέρ, είσοδος τσιπ στο κτίριο, σύστημα παρακολούθησης βίντεο. Η τιμή περιλαμβάνει 1 θέση στάθμευσης στο υπόγειο γκαράζ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Caldor
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB