Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Prague, Prague, Τσεχία, Na Dlazdence

Πώληση - Cod. 41054

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 167 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 3
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Προσφέρουμε προς πώληση ένα πολύ ηλιόλουστο διαμέρισμα 4 + KK στην κατοικία Trojské vyhledy. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο με νότιο και ανατολικό προσανατολισμό. Η έκταση του διαμερίσματος είναι 108 m2. Η μονάδα διαθέτει μικρό κήπο και μπαλκόνι. Η τιμή περιλαμβάνει κελάρι και χώρο στάθμευσης.
Το σπίτι βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία με άφθονο πράσινο. Η στάση του τραμ Hertsovka απέχει μόλις 2 λεπτά με τα πόδια, ενώ ο προθάλαμος του μετρό Kobylisy απέχει 5 λεπτά με τα πόδια. Όλες οι ανέσεις, όπως το σχολείο και το νηπιαγωγείο, βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.
Ο εξοπλισμός του διαμερίσματος είναι υψηλού επιπέδου-εξωτερικών ηλεκτρικών παραθυρόφυλλων, θερμαινόμενο δάπεδο στο κύριο μπάνιο, σύστημα ασφαλείας από jablotron, σε όλη την έξοδο του διαμερίσματος έως το κλιματιστικό, ξύλινα γαλλικά παράθυρα, θερμαντήρες δαπέδου, πλακάκια μεγάλου σχήματος, ξύλινα πάτωμα, εσωτερικές πόρτες με ύψος 220 cm και κήπο με σύστημα αυτο-ποτίσματος. Η κουζίνα είναι από hanák με ενσωματωμένες συσκευές Siemens.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Caldor
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB