Πώληση Γκαρσονιέρα, Prague, Prague, Τσεχία, Sanderova

Πώληση - Cod. 41032

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 64 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 5
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

Προσφέρουμε ένα αποκλειστικό διαμέρισμα 2 δωματίων με εκπληκτική θέα στο ποτάμι στο μοναδικό έργο του νησιού Μαρίνα στην Πράγα Holesovice. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 64,3 m2, συμπεριλαμβανομένης χαγιάτι.
Το διαμέρισμα είναι ολοκαίνουργιο και έτσι προσφέρει την ιδανική ευκαιρία για μεμονωμένες λύσεις. Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του διαμερίσματος είναι τα μεγάλα γαλλικά παράθυρα που βλέπουν ανατολικά με πρόσβαση στο χαγιάτι. Το μεγάλο μπάνιο διαθέτει μπανιέρα και ντους. Στην ευρύχωρη είσοδο, υπάρχουν συνδέσεις για την τοποθέτηση πλυντηρίου και την εγκατάσταση μιας μεγάλης ενσωματωμένης ντουλάπας.
Αυτό το διαμέρισμα είναι επίσης εξαιρετικά εξοπλισμένο με μεγάλες συρόμενες πόρτες που μπαίνουν στο σώμα των τοίχων, η οποία εξοικονομεί κομψά χώρο.
Στο πλαίσιο του έργου, εκτός από χώρους για ευχάριστη αναψυχή, όπως ένας μεγάλος κήπος, χώρος μπάρμπεκιου ή γυμναστήριο, υπάρχουν επίσης υπηρεσίες υποδοχής, ενοικίαση ποδηλάτων και πλύσιμο αυτοκινήτων.
Το Holesovice, αναμφίβολα μια «περιζήτητη» περιοχή της Πράγας, βρίσκεται στα σύνορα δύο κόσμων, όπου από τη μια πλευρά θα βρείτε την ειρήνη, τη μοναξιά, τη μαγεία του ποταμού και το χώρο για χαλάρωση, και από την άλλη γειτνίαση με κέντρο της πόλης με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και ευκαιρίες.
Στο διαμέρισμα μπορείτε να αγοράσετε μια θέση στάθμευσης και μια ευρύχωρη αποθήκη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Caldor
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB