Πώληση Τριάρι, Praga, Prague, Τσεχία, Trojicka 14

Πώληση - Cod. 41059

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 78 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 6

Πωλείται ένα μοντέρνο, κομψό διαμέρισμα 3 + κουζίνα, 78,2 m2, με ξεχωριστή κουζίνα, στο έργο "Residence Troická" που βρίσκεται σε ένα ιστορικό κτήριο, σε μια ελίτ περιοχή της Πράγας.
Το διαμέρισμα στεγάζεται σε ένα πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό τούβλο σπίτι, με μοντέρνο γυάλινο ανελκυστήρα, στον 6ο όροφο.
Διάταξη: 3 ξεχωριστά δωμάτια - 15,2 τ.μ., 14,5 τ.μ. και 11,5 τ.μ., 2 μπάνια - με μεγάλη καμπίνα ντους και με άλλη μπανιέρα. Ξεχωριστή γκαρνταρόμπα για εξωτερικά ενδύματα 2,1 τ.μ.
Ειδικός χώρος για πλυντήρια και στεγνωτήρια. Υπάρχουν πολλά λειτουργικά και συμπαγή μέρη για αποθήκευση αντικειμένων και αξεσουάρ, όσο το δυνατόν περισσότεροι κλειστοί χώροι. Πόρτα εισόδου με 2 κλειδαριές.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στην αριστοκρατική περιοχή της Πράγας - Nove Mesto, κοντά στο ανάχωμα του ποταμού Μολδάβα με την αγορά αγροτών του Σαββάτου, 2 λεπτά με τα πόδια από το μετρό Karlovo Namesti.
Τα παράθυρα βλέπουν ανατολικά, με θέα στη Μονή Emmauz, και μπορείτε επίσης να δείτε το Visegrad, το οποίο απέχει 10 λεπτά με τα πόδια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Caldor
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB