Πώληση Δυάρι, Prague, Prague, Τσεχία, Rohanske nabrezi

Πώληση - Cod. 41008

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 127 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 3
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα με μπαλκόνι, 2 θέσεις στάθμευσης γκαράζ και μια αποθήκη κελάρι βρίσκεται στον 3ο όροφο μιας ασφαλούς κατοικίας με μεγάλη αυλή προσαρμοσμένη σε πάρκο ιαπωνικού στιλ. Το σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται σε μια τοποθεσία στα σύνορα του Nové Město και του Karlín, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν δάπεδα χωρίς κατώφλι από σκληρό ξύλο, ξύλινα παράθυρα μεγάλου σχήματος, μαρμάρινο μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με κεντρικό νησί και πόρτα εισόδου ασφαλείας. Κεντρική θέρμανση. Η τιμή αγοράς περιλαμβάνει εσωτερικό εξοπλισμό, 2 θέσεις στάθμευσης σε γκαράζ και μια αποθήκη κελάρι. Η κατοικία ολοκληρώθηκε το 2007. Η 24ωρη ρεσεψιόν και η ασφάλεια εγγυώνται την ασφάλεια και το απόρρητο.

Η τοποθεσία ανάμεσα στο ανάχωμα της Μολδάβα στο νησί Štvanice και τη ζώνη μνημείων του Karlín παρέχει εύκολη πρόσβαση σε σχολεία, καταστήματα, εστιατόρια, καφέ ή μπιστρό, καθώς και στάσεις μετρό και τραμ. Ο σταθμός μεταφοράς Florenc και ο τερματικός σταθμός λεωφορείων βρίσκονται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Η δημοφιλής περιοχή Karlín προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών δραστηριοτήτων, για παράδειγμα στο Karlín Forum ή στο Kasárna Karlín. Η είσοδος στο μεγάλο πάρκο στο λόφο Vítkov είναι κοντά και υπάρχει ένα μονοπάτι ποδηλασίας ακριβώς δίπλα στο κτίριο που πηγαίνει μέχρι το βορειοδυτικό άκρο της Πράγας μακριά από μεγάλους δρόμους.

Εσωτερικό 120 m2, μπαλκόνι 7 m2.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Caldor
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB