Πώληση Τριάρι, Praga, Prague, Τσεχία, Sazovicka

Πώληση - Cod. 41007

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 105 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

Πολυτελές μοντέρνο διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων (4 + KK) με βεράντα και κήπο, Prague-Zlicin.
Η συνολική έκταση του διαμερίσματος είναι 104,8 m2, η έκταση του κήπου είναι 311,5 m2, εκ των οποίων 228,5 m2 είναι χλοώδης και μια βεράντα 83 m2.
Διάταξη του διαμερίσματος: ευρύχωρη αίθουσα 16,6 m2, μπάνιο με τουαλέτα (4,9 m2), ξεχωριστή τουαλέτα (1,6 m2), σαλόνι με κουζίνα (33,5 m2), 3 ξεχωριστά δωμάτια (15,2 m2, 15,9 m2) και 13,4 m2) και αποθήκη (3,7 m2).
Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες συσκευές: επαγωγική κουζίνα, απορροφητήρας κουζίνας, φούρνος μικροκυμάτων, καφετιέρα, φούρνος, ψυγείο με καταψύκτη. Οι τοίχοι είναι καλυμμένοι με υψηλής ποιότητας ιταλικό σοβά. Κάθε δωμάτιο έχει πρόσβαση σε βεράντα. Η βεράντα είναι ευρύχωρη και πολύ καλά διατηρημένη, κατάλληλη όχι μόνο για οικογενειακές διακοπές, αλλά και για τη διοργάνωση γιορτών και πάρτι. Για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής, το επίπεδο του κήπου και της βεράντας αυξάνεται κατά 2 μέτρα σε σύγκριση με το επίπεδο του δρόμου.
Το διαμέρισμα πωλείται με δύο θέσεις στάθμευσης (γκαράζ και θέση στάθμευσης). Το διαμέρισμα ανήκει σε μια μικρή αποθήκη στο έδαφος του σπιτιού.
Όλες οι ανέσεις είναι διαθέσιμες στην περιοχή (σχολείο, νηπιαγωγείο, παιδική χαρά, εστιατόρια, ΑΤΜ, τράπεζες, εμπορική περιοχή, μετρό, λεωφορεία). Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το τοπικό πολύ δημοφιλές εστιατόριο "black πρόβατα". Μεγάλο εμπορικό κέντρο "Metropol" (καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, κινηματογράφος Cinema City, υπεραγορά, γυμναστήριο) και σταθμός μετρό "Zlichin".

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Caldor
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB