Πώληση Μονοκατοικία, Velen, Prague, Τσεχία, Velen

Πώληση - Cod. 40840

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 175 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

Αποκλειστική κατοικία μπανγκαλόου που απέχει μόλις 17χλμ. Από την πλατεία Wenceslas.
Το οικόπεδο είναι επίπεδο, περιφραγμένο, οπότε η ιδιωτικότητα είναι εγγυημένη. Η εσωτερική διαρρύθμιση των 5 + kk προσφέρει φωτεινά και ευρύχωρα δωμάτια, όπου υπάρχουν 4 υπνοδωμάτια (25,16,12 και 12 m2), γκαρνταρόμπα με έπιπλα, σαλόνι συνδεδεμένο με επιπλωμένη κουζίνα 50 m2, 2 μπάνια των 16 και 6 m2, 2 ξεχωριστές τουαλέτες, μια μεγάλη αίθουσα, δίπλα στην κουζίνα υπάρχει αποθήκη, δωμάτιο. Μπροστά από το σπίτι υπάρχει αρκετός χώρος στάθμευσης για 3 ακόμη αυτοκίνητα.
Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με σύστημα ανάκτησης αέρα, αντλία θερμότητας, θερμαινόμενο δάπεδο, πηγάδι, έξυπνο έλεγχο του λεγόμενου "έξυπνου σπιτιού", πισίνα θερμαινόμενη στους 30C, φωτισμός LED, συσκευές κουζίνας, αυτόματο πότισμα κήπου και έξυπνη εξωτερικές περσίδες. Το σπίτι διαθέτει σύνδεση στο Διαδίκτυο σε κάθε δωμάτιο, όπως Wi-Fi, τηλεόραση και δορυφορική διανομή, καλώδια ήχου με ηχεία στο σαλόνι και στο μπάνιο, στο γκαράζ για δύο αυτοκίνητα υπάρχουν 2 πρίζες για τη φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.
Το σαλόνι μπορεί να μετατραπεί άμεσα σε κέντρο πολυμέσων ή να συνδεθεί με τον κήπο με άμεση πρόσβαση στην πισίνα. Η πισίνα περιβάλλεται από έναν καλοδιατηρημένο κήπο με ώριμα εξωτικά δέντρα όπως φοίνικες ανθεκτικές στον παγετό, μπανάνα, yucca ή μπαμπού. Σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε διακοπές. Το υπέροχο πολυτελές μπάνιο των 16 τ.μ. διαθέτει υπέρυθρη ακτινοβολία, μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης, μεγάλο ντους και οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με βενετσιάνικο γύψο και πραγματική πέτρα.
Στο οικόπεδο υπάρχει ένα πηγάδι με βάθος 30 m, φρεάτιο 7m3 για νερό βροχής και αυτόματη άρδευση. Το νερό από το πηγάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για το ξέπλυμα στην τουαλέτα όσο και για την αναπλήρωση του κάρτερ ή της πισίνας.
Το κτίριο είναι από τούβλο, συμπεριλαμβανομένων χωρισμάτων, μονωμένο με πολυστυρένιο 20 cm, πλακάκια από μπετόν, παράθυρα με τριπλά τζάμια, πόρτες χωρίς πλαίσιο, το δάπεδο είναι κυρίως ιταλικά πλακάκια και σε 3 υπνοδωμάτια υψηλής ποιότητας laminate 8 mm
Αυτό το μέρος είναι επίσης κατάλληλο για οικογένειες με παιδιά. Σε απόσταση 200 μέτρων από το σπίτι υπάρχει ένα νέο δημοτικό σχολείο, νηπιαγωγείο. Η περιοχή προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ενεργές διαδρομές ποδηλασίας αναψυχής, πινγκ πονγκ, ποδόσφαιρο, τένις κ.λπ. Το λεωφορείο με αριθμό 37 σας δίνει την ευκαιρία να φτάσετε στο σταθμό του μετρό.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Caldor
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB