Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Praga, Prague, Τσεχία, Holečkova

Πώληση - Cod. 40888

  • Τύπος: Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια
  • Περιοχή: 199 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 8
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

Ένα αποκλειστικό διαμέρισμα, με διαρρύθμιση 5 + KK με εμβαδόν 173 m2 με βεράντα 26 m2. Το διαμέρισμα καταλαμβάνει ολόκληρο τον όγδοο όροφο, η βεράντα του βλέπει νότια, προσφέροντας μοναδική πανοραμική θέα στην καταπράσινη πλαγιά, καλυμμένη με οπωροφόρους κήπους. Η πρόσβαση στο διαμέρισμα είναι απευθείας από τον ανελκυστήρα ή από την προσγείωση.
Το διαμέρισμα πωλείται σύμφωνα με το πρότυπο Shell & core, δηλαδή, χωρίς δάπεδα, εσωτερικές πόρτες, πλακάκια, υδραυλικά, περβάζια παραθύρων κ.λπ., έτσι ώστε ο νέος ιδιοκτήτης να μπορεί να το προσαρμόσει πλήρως στο γούστο του. Τα ξύλινα παράθυρα είναι εξοπλισμένα με εξωτερικές περσίδες αλουμινίου με ηλεκτρικό έλεγχο. Επιπλέον, το πρότυπο περιλαμβάνει προετοιμασία για ψύξη σε όλα τα σαλόνια, προετοιμασία για το τζάκι στο σαλόνι, προετοιμασία για την εγκατάσταση ενός έξυπνου σπιτιού. Το διαμέρισμα έχει νότιο, δυτικό και βόρειο προσανατολισμό. Στο διαμέρισμα μπορείτε να αγοράσετε υπόγειο και δύο γκαράζ για πάρκινγκ.
Το έργο PALATA στην οδό Holečkova βρίσκεται σε μια τοποθεσία κάτω από το Strahov που είναι ελκυστική με πολλούς τρόπους και παρέχει ήσυχη στέγαση κοντά στο Kinský Garden, κοντά στο κέντρο της Πράγας. Είναι μια παραδοσιακή κατοικημένη περιοχή με καθιερωμένα καταστήματα, υπηρεσίες, γραμμές μεταφοράς και όλα τα άλλα στοιχεία υποδομής. Το εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο Anděl είναι εύκολα προσβάσιμο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Caldor
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB