Πώληση Τριάρι, Karlovy Vary, Karlovy Vary Region, Τσεχία, Mattoniho nábřeží 694/50, Karlovy Vary - Drahovice

Πώληση - Cod. 43263

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 81 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 5

Αποκλειστικά για εσάς, ένα ωραίο διαμέρισμα με διάταξη 3+KK, που βρίσκεται στον 5ο πάνω από το ισόγειο του σύγχρονου συγκροτήματος "Residence Mattoního Nábřeží" με ανελκυστήρα, σε μια ήσυχη τοποθεσία. Το κτίριο ολοκληρώθηκε το 2021.

Το συνολικό εμβαδόν του διαμερίσματος είναι 81 m2 και είναι σε άριστη κατάσταση. Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι άριστης ποιότητας. Τα παράθυρα είναι πλαστικά και το διαμέρισμα έχει δάπεδα laminate. Το διαμέρισμα έχει νοτιοδυτικό προσανατολισμό και είναι πολύ φωτεινό και ηλιόλουστο. Το διαμέρισμα αποτελείται από χωλ, σαλόνι με μικρή κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο και τουαλέτα. Υπάρχει έξοδος στο μπαλκόνι από το σαλόνι και ένα από τα υπνοδωμάτια.

Στη διάθεση των κατοίκων του συγκροτήματος στο κτίριο υπάρχει καροτσάκι.

Υπάρχει δυνατότητα αγοράς θέσης στάθμευσης στην αυλή του κτιρίου.

Το Residence Mattoního Nábřeží είναι ένα σύγχρονο έργο με 99 νέα διαμερίσματα με εξαιρετική πρόσβαση τόσο στο κέντρο του Κάρλοβι Βάρι όσο και στη γύρω φύση, τόσο με ποδήλατο όσο και με τα πόδια. Η έγκριση του δεύτερου σταδίου, στο οποίο βρίσκεται το προσφερόμενο διαμέρισμα, έγινε το 2021.

Η παροχή θερμότητας εξασφαλίζεται με τηλεθέρμανση.
Η στρατηγική τοποθεσία εξασφαλίζει βολικές συνδέσεις με την εργασία, τα σχολεία, τα καταστήματα, τα πολιτιστικά ιδρύματα και το κοντινό κέντρο. Οικογένειες με παιδιά θα καλωσορίσουν το πιο πυκνό δίκτυο βρεφονηπιακών σταθμών και σχολείων σε αυτήν την τοποθεσία. Η φύση γύρω από την πόλη είναι εύκολα προσβάσιμη τόσο με ποδήλατο όσο και με τα πόδια.

Το προσφερόμενο διαμέρισμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μοντέρνα διαβίωση σε μια ήσυχη τοποθεσία με εξαιρετική πρόσβαση στην πόλη και τη φύση. Σας προτείνουμε μια περιήγηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB