Πώληση Μονοκατοικία, Karlovy Vary, Karlovy Vary Region, Τσεχία, M. Rovenské

Πώληση - Cod. 41057

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 725 m²
  • Αριθμός δωματίων: 11
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Πωλείται πολυτελής βίλα συνολικής επιφάνειας 725 m2, σε οικόπεδο 2.052 m2, πλήρως περιφραγμένο. Στην περιοχή υπάρχει ένα ευρύχωρο γκαράζ 85 m2, που σας επιτρέπει να σταθμεύσετε έως και τρία αυτοκίνητα. Υπάρχει χώρος στάθμευσης για άλλα αυτοκίνητα μπροστά από το γκαράζ.
Διάταξη.
1ος όροφος: είσοδος, γκαρνταρόμπα, μεγάλη αίθουσα με μασίφ δρύινη σκάλα, υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και τουαλέτα. Το σαλόνι χωρίζεται σε έναν χώρο με τζάκι, καθιστικό, τραπεζαρία με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Επιπλέον, στο ισόγειο υπάρχει ένα ευρύχωρο γυμναστήριο 120 m2, το οποίο περιλαμβάνει φινλανδική σάουνα, ντους και τουαλέτα. Επίσης στον όροφο υπάρχει αποθήκη, βοηθητικό δωμάτιο και δωμάτιο πλυντηρίων.
2ος όροφος: 3 υπνοδωμάτια, το καθένα με δικό του μπάνιο και γκαρνταρόμπα και πρόσβαση στο μπαλκόνι, μεγάλη αίθουσα, 2 γραφεία.
σοφίτα: τα δωμάτια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κατοικίες, το ύψος της οροφής είναι έως 3 μέτρα. ο
βίλα είναι τούβλο (Porotherm), η πρόσοψη είναι μονωμένη με ορυκτό μαλλί. Τριπλά τζάμια, μασίφ κορνίζες, μασίφ πόρτες, δάπεδα από ξύλο βελανιδιάς / σφενδάμνου, ιταλικά και ισπανικά πλακάκια και πλακάκια, ιταλική ταπετσαρία Θέρμανση με λέβητα αερίου, θέρμανση ζεστού νερού από ηλιακούς συλλέκτες.
Πολύ ήσυχη τοποθεσία με υπέροχη θέα και εξαιρετικές συνδέσεις με το κέντρο της πόλης. Όλες οι ανέσεις είναι εύκολα προσβάσιμες (στάσεις λεωφορείων, σούπερ μάρκετ, σχολείο, ταχυδρομείο).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Caldor
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB