Πώληση Κτήριο , Karlovy Vary, Karlovy Vary Region, Τσεχία, Libusina

Πώληση - Cod. 41066

  • Τύπος: Κτήριο
  • Περιοχή: 650 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 5
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Το ακίνητο βρίσκεται σε μια πολύ προσοδοφόρα τοποθεσία, με εξαιρετική πρόσβαση με τα πόδια. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται τα διάσημα θέρετρα σπα και ξενοδοχεία (Hotel Prezident, Karlsbad Grande Madonna, ξενοδοχείο σπα Schlosspark). Επίσης κοντά βρίσκεται ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια της πόλης, γήπεδα τένις, ένα διεθνές σχολείο και πολλά άλλα.
Το κτίριο με ανελκυστήρα περιλαμβάνει 8 μονάδες από 50 έως 120 m2, είσοδο με ρεσεψιόν, λεβητοστάσιο και βοηθητικό δωμάτιο. Το σπίτι περιβάλλεται από τη δική του έκταση 138 m2 και παρέχει 3 θέσεις στάθμευσης για αυτοκίνητα. Η κατοικημένη έκταση είναι 180 m2. Τα διαμερίσματα είναι σε άριστη κατάσταση, πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των κουζινών. Το κτίριο υποβλήθηκε σε πλήρη ανακατασκευή το 2017, κατά την οποία χρησιμοποιήθηκαν υλικά υψηλής ποιότητας και σύγχρονη τεχνολογία. Όλες οι επικοινωνίες, οροφή, ηλεκτρική ενέργεια και ξύλινα παράθυρα ευρώ αντικαταστάθηκαν. Έχει εγκατασταθεί σύγχρονος ανελκυστήρας. Η θέρμανση και η θέρμανση νερού πραγματοποιούνται κεντρικά (δικό του λεβητοστάσιο αερίου με σύγχρονο εξοπλισμό).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Caldor
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB