Πώληση Κτήριο , Karlovy Vary, Karlovy Vary Region, Τσεχία, Libusina

Πώληση - Cod. 41067

  • Τύπος: Κτήριο
  • Περιοχή: 700 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9
  • Όροφος: 6
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

Το ακίνητο βρίσκεται σε μια πολύ προσοδοφόρα τοποθεσία, με εξαιρετική πρόσβαση με τα πόδια. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται τα διάσημα θέρετρα σπα και ξενοδοχεία (Hotel Prezident, Karlsbad Grande Madonna, ξενοδοχείο σπα Schlosspark). Επίσης κοντά βρίσκεται ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια της πόλης, γήπεδα τένις, ένα διεθνές σχολείο και πολλά άλλα.
Το κτίριο χωρίς ασανσέρ περιέχει εννέα διαμερίσματα από 32 έως 100 m2, εμπορικό χώρο στο υπόγειο του κτηρίου 100 m2 και σοφίτα 70 m2. Το σπίτι είναι σε καλή κατάσταση. Το 2016, το αντικείμενο υποβλήθηκε σε σημαντική ανακατασκευή, λαμβάνοντας υπόψη την αντικατάσταση της οροφής, την ενημέρωση της πρόσοψης, όλες τις επικοινωνίες, καθώς και την επισκευή όλων των δωματίων του σπιτιού. Θέρμανση νερού και ατομική θέρμανση, κάθε διαμέρισμα διαθέτει το δικό του σύγχρονο λέβητα φυσικού αερίου (όλα τα έγγραφα σχετικά με την αναθεώρηση). Όλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με ηλεκτρικές συσκευές. Ο χτισμένος χώρος του κτηρίου είναι 166 m2. Οικόπεδο κοντά στο σπίτι 144 m2. Είναι δυνατή η εγκατάσταση εξωτερικού ανελκυστήρα (υπάρχει προσφορά τιμής).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Caldor
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB