Πώληση Μονοκατοικία, Beroun, Central Bohemian Region, Τσεχία, Lochovice

Πώληση - Cod. 25765

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 120 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Boutique House προς πώληση

Ανακατασκευασμένη μονοκατοικία προς πώληση κοντά στην Πράγα. Πολυτελές σπίτι με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (120m2) με ένα μικρό κήπο που παρέχουν προστασία της ιδιωτικής ζωής.
Στον πρώτο διάδρομο ορόφου, μοντέρνα πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (18m2), σαλόνι με τζάκι (28m2), ξεχωριστή τουαλέτα. Στο δεύτερο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια (8m2, 16m2 και 21m2) και ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα, ντους, WC, μπιντέ. Θέρμανση παρέχεται από ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα στο πάτωμα στον πρώτο όροφο είναι μια σύγχρονη, οικονομική και αισθητική θέρμανσης, τότε η καμινάδα που διανέμει το ζεστό αέρα στον δεύτερο όροφο. Λόγω της θέσης του σπιτιού σε μια πλαγιά υπάρχει μια όμορφη θέα στην εξοχή. Όμορφο κήπο με βεράντα μπροστά και πίσω από το σπίτι, χώρο στάθμευσης μπροστά από το σπίτι.
Lochovice προσφέρει αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, καθώς και το ταχυδρομείο, νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο, τρία παντοπωλεία, 2 μπαρ, κτηνίατρος, ανθοπωλείο, κουρείο. Η εκκλησία και το νεκροταφείο, μικρό κάστρο με σπα προσθέσετε μια ιστορική πινελιά στην κοινότητα. Είναι κοντά στο φρούριο της Κάρλστεϊν.
Η πόλη είναι στην πραγματικότητα πολύ κοντά και καλά συνδεδεμένο με την Πράγα (αυτοκινητόδρομο D5, τρένων και λεωφορείων). Είναι 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το μετρό Β (Zlicin) και μόνο 30 λεπτά από το αεροδρόμιο.

Για περισσότερες πληροφορίες και εικόνες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσω τηλεφώνου / email.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB