Πώληση Βίλα, Sulice, Central Bohemian Region, Τσεχία, Sulice

Πώληση - Cod. 27700

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 2131 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Αρχιτεκτονικά εξαιρετικό πολυτελή βίλα 5kk, με την περιοχή των 415 m2 και μεγάλο κήπο 2131 m2 σχεδιασμένο από τον διάσημο αρχιτέκτονα, Σύγχρονη βίλα σε μινιμαλιστικό στιλ αντανακλούν τις τρέχουσες σύγχρονες τάσεις σε ελκυστικές περιοχές της Πράγας - Ανατολική - Sulice. Αρχιτέκτονες πέτυχε επίσης θαυμάσια πολυτελές εσωτερικό βίλες διασυνδέονται με ανέσεις πρώτης κατηγορίας και εξαιρετική αρχιτεκτονική σύνθεση με εξωτερική βεράντα, πισίνα και διαμορφωμένο κήπο και το σύστημα άρδευσης.
Ευρύχωρο εσωτερικό γενναιόδωρα σχεδιαστεί με ένα ξεχωριστό συνδυασμό από γυαλί, μπετόν και πέτρα. ισόγειο διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, με μεγάλα παράθυρα με-την όμορφη βεράντα και στη συνέχεια στον κήπο με πισίνα. . Κυριαρχούν του άνω ορόφου είναι ένα ανοιχτό galerry με μια μεγάλη σκάλα και τέσσερα υπνοδωμάτια με en suite βεστιάριο και μπάνιο, Το σπίτι έχει εγκαταστήσει έξυπνο σπίτι, ΕΣΣ συνδέεται με το PCO, ηλεκτρονικό έλεγχο των φώτων, στόρια, θέρμανση και μουσική, με η δυνατότητα παράτασης σύμφωνα indivuduál πελάτες επιθυμούν.
Επιβεβαιώνεται από την κατηγορία Β PENB. Αυτό το μοναδικό, διαχρονικό σύγχρονη βίλα βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή της οικογένειας σπίτια στο χωριό Kamenice - Želivec, σε κοντινή απόσταση από τις τοπικές ανέσεις, όπως σχολεία, νηπιαγωγεία και τα καταστήματα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB