Πώληση Τριάρι, Olomouc, Olomouc Region, Τσεχία, Mariánská

Πώληση - Cod. 26100

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 210 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Ένα διαμέρισμα σε δύο ορόφους μέτρηση συνολικά 210 τετραγωνικά μέτρα προσφέρεται προς πώληση.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα σπίτι στη γωνία της πλατείας επισκόπου, με θέα στους κήπους και δίπλα στην κατοικία του Αρχιεπισκόπου και ιστορικά κτίρια του πανεπιστημίου. Το σπίτι ανακατασκευάστηκε πλήρως το 1998 σε ένα υψηλής ποιότητας, με έμφαση στη διατήρηση ιστορικό χαρακτήρα της.
Το διαμέρισμα έχει το δικό του διπλό γκαράζ του, η οποία είναι μια σπάνια πολυτέλεια στο κέντρο της πόλης. Από το γκαράζ μπορείτε να εισαγάγετε σε μια αυλή με κήπο και στη συνέχεια μια πέτρινη σκάλα που οδηγεί στον δεύτερο όροφο του σπιτιού, όπου μπορείτε να βρείτε την είσοδο του διαμερίσματος. Μια ευρύχωρη αίθουσα είσοδος οδηγεί σε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ντουλάπα "walk-in» και ένα τεράστιο πολυτελές ιδιωτικό μπάνιο τελείωσε το μάρμαρο. Off the είσοδο υπάρχει και μια άλλη καλά εξοπλισμένη τουαλέτα. Το καθιστικό / τραπεζαρία, με τζάκι είναι επίσης προσβάσιμο μέσω του είσοδο και τα μέτρα περίπου 80 τμ. Μια κουζίνα με γρανίτη εργασίας και μπαρ με θέα στην τραπεζαρία. Μια εντυπωσιακή σκάλα δρυός οδηγεί σε μια μελέτη, μπαλκόνι και δεύτερο υπνοδωμάτιο με ξεχωριστό ντους και τουαλέτα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB