Πώληση Κτήριο , Hradec Kralove, Hradec Králové Region, Τσεχία, Skalice

Πώληση - Cod. 43209

  • Τύπος: Κτήριο
  • Περιοχή: 1192 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6+1
  • Όροφος: 2

Αναζητάτε μια ενδιαφέρουσα επενδυτική ευκαιρία; Θέλετε να ζήσετε στη φύση και ταυτόχρονα σε άμεση γειτνίαση με το Hradec Králové; Ειδικά για εσάς αυτή τη στιγμή έχω ένα πολύ ενδιαφέρον οικογενειακό σπίτι με μια λιμνούλα και ένα άλλο κτίριο με πολλές διαφορετικές εφαρμογές.

Μια οικογενειακή κατοικία περίπου 190 m2 6+kk με έναν περιποιημένο κήπο γεμάτο πράσινο 1152 m2 και ένα άλλο αντικείμενο 80 m2, που σήμερα χρησιμοποιείται ως γκαράζ με σέρα, προσφέρει στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες ευέλικτη χρήση. Η κύρια κατοικία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πολυκατοικία ή ως επαγγελματικός χώρος. Το δεύτερο σπίτι μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα πλήρες σπίτι με δυνατότητα ενοικίασης ή χρήσης για γονείς ή ως έδρα εταιρείας, για παράδειγμα. Ο μεγάλος κήπος χωρίζεται εύκολα σε δύο σπίτια και έχει δύο ξεχωριστά οικόπεδα.

Το σπίτι είναι άμεσα έτοιμο για μετακόμιση χωρίς να απαιτούνται επιπλέον επενδύσεις. Η εξαιρετική τοποθεσία του χωριού εξασφαλίζει καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις με το Hradec Králové (8 χλμ.), υπάρχει απευθείας σύνδεση με λεωφορείο με το HK.

Το σπίτι έχει χαμηλότερο κόστος διαβίωσης από το συνηθισμένο για αυτό το μέγεθος και, χάρη στην επιλογή πρόσθετης θέρμανσης με ξύλο με διανομή θερμότητας σε άλλα δωμάτια, προσφέρει επίσης την άνεση του σύγχρονου διαβίωσης, καθώς το σαλόνι με την κουζίνα και το μπάνιο έχει επίσης ενδοδαπέδια θέρμανση . Το πηγάδι που χρησιμοποιείται για άρδευση εξοικονομεί νερό και η αποστράγγιση από το σπίτι πηγαίνει επίσης μέσα, ώστε να είστε όσο το δυνατόν πιο φιλικοί προς το περιβάλλον. Η λίμνη με τους οξύρρυγχους χρησιμοποιείται τόσο για κολύμπι όσο και ως δεξαμενή 60 m3 νερού κατά τη διάρκεια παρατεταμένης ξηρασίας.

Εάν δεν σας αρκεί ένα τόσο μεγάλο κομμάτι γης, υπάρχει η δυνατότητα να νοικιάσετε άλλα 600 m3 δημοτικής γης με 600 CZK/έτος, όπου υπάρχει θερμοκήπιο και παιδική χαρά.

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτήν την προσφορά και θέλετε μια περιήγηση ή περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Θα ήθελα να σας παρουσιάσω τη φθηνότερη σήμερα επιλογή χρηματοδότησης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB