Πώληση Οικόπεδο, Frydek-Mistek, Moravian-Silesian Region , Τσεχία, Kuncice/Celadna

Πώληση - Cod. 31953

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 9396 m²
  • Αριθμός δωματίων: Multiple
  • Όροφος: 2

Ιδανικό επενδυτικό ακίνητο που αποτελείται από ένα τετράκλινο μονοκατοικία σε 2.4 στρέμματα περιφραγμένων ιδιωτικών κήπων. Αυτό το τούβλο-χτισμένο, διώροφο σπίτι χτίστηκε αρχικά το 1901. Το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το θέρετρο γκολφ Čeladná, το αγώνισμα ιππασίας και το δημοφιλές Κέντρο ευεξίας Lara.

Οι κήποι είναι ήδη περιφραγμένοι σε δύο ξεχωριστά οικόπεδα, αλλά μπορούν εύκολα να διαχωριστούν σε μικρότερα οικοδομικά τεμάχια, θα πρέπει να επιδιωχθεί περαιτέρω ανάπτυξη. Παρόλο που σε προστατευόμενη περιοχή με πράσινες ζώνες των λόφων Beskydy, η ανέγερση άλλων κατοικιών είναι επιτρεπτή στην περιοχή μας. (Οι περιορισμοί είναι μόνο ότι κάθε οικόπεδο πρέπει να έχει ένα ελάχιστο αποτύπωμα 1.500 τετραγωνικών μέτρων.)

Χρησιμοποιείται σήμερα ως συμβατικό σπίτι, όλα τα υπνοδωμάτια του σπιτιού διαθέτουν ιδιωτικές εγκαταστάσεις, καθιστώντας το εύκολα προσαρμόσιμο για χρήση ως μια περιστασιακή διακοπών-αφήστε, ξενώνα ή ορεινή υποχώρηση. Τιμή μειωμένη για γρήγορη πώληση. Οι αγοραστές μετρητών προτιμούσαν λόγω περιορισμένων προϋποθέσεων υποθήκης για αλλοδαπούς στην Τσεχική Δημοκρατία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB