Πώληση Μονοκατοικία, Ricany, Prague, Τσεχία, Ricany

Πώληση - Cod. 40838

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 164 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

Πολυτελής, μοντέρνα βίλα, κατασκευής 2014, με διάταξη 4 + kk (130m2) με ξεχωριστή καλοκαιρινή κατοικία 1 + 1 (34m2) σε οικόπεδο 750m2.
Στον πρώτο όροφο της βίλας:
- διάδρομος με ενσωματωμένη ντουλάπα, τουαλέτα με νεροχύτη, ευρύχωρο σαλόνι με παράθυρα που βλέπουν στις τρεις βασικές κατευθύνσεις (ανατολικά, νότια, δυτικά), κουζίνα και πρόσβαση στη βεράντα και τον κήπο.
Στο δεύτερο όροφο: τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο, ξεχωριστή τουαλέτα.
Όλα γίνονται με γούστο και σε υψηλή ποιότητα. Τα δωμάτια διαθέτουν εντοιχισμένες ντουλάπες. Η θέρμανση παρέχεται από καλοριφέρ ή ενδοδαπέδια θέρμανση. Χάρη στη μόνωση υψηλής ποιότητας και στην αντλία θερμότητας, η συντήρηση του περιβλήματος περιορίζεται στο ελάχιστο. Τα παράθυρα είναι εξοπλισμένα, εκτός από τις οθόνες εντόμων, και με εξωτερικές ηλεκτρικές περσίδες στα χειριστήρια.
Επιπλέον, στο οικόπεδο υπάρχει μια ανακαινισμένη εξοχική κατοικία, η οποία διαθέτει κουζίνα, ντους, τουαλέτα. Το εξοχικό σπίτι μπορεί να χρησιμεύσει ως καλοκαιρινή κατοικία για τους επισκέπτες.
Οι συγκοινωνιακές συνδέσεις προς την Πράγα παρέχονται με πολλές διαδρομές λεωφορείων και τρένων και μπορείτε να φτάσετε στο κέντρο της Πράγας σε 30 λεπτά.
Όλες οι πολιτικές ανέσεις είναι διαθέσιμες. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα αυτό το σπίτι όχι μόνο για τη διακριτική και υψηλή ποιότητα και σχεδιασμό του, αλλά και για τη στρατηγική του θέση στο Rzhichany, μια πόλη που έχει κηρυχθεί "η καλύτερη πόλη για να ζήσει", σύμφωνα με έρευνα του γνωστού διεθνούς εταιρεία Deloitte.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Caldor
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB