Πώληση Δυάρι, Vinohrady, Prague, Τσεχία, korunni 108

Πώληση - Cod. 40837

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 87 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

Αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα αποτελεί μέρος του μοναδικού συγκροτήματος Residenka "Korunni Dvur", στην Πράγα (περιοχή Vinohrady).
Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι ολόκληρο το έργο είναι χτισμένο ως κλειστή περιοχή, η οποία παρέχει μια ήσυχη και ασφαλή ζωή.
Το διαμέρισμα είναι πολύ έξυπνα σχεδιασμένο και διαθέτει μεγάλο και φωτεινό σαλόνι, το οποίο περιλαμβάνει επίσης κουζίνα και χώρο για τραπεζαρία. Από το σαλόνι υπάρχει είσοδος σε δύο δωμάτια. Το διαμέρισμα διαθέτει δύο μπαλκόνια με θέα στην αυλή. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ντιζάιν μπάνιο με πλυντήριο ρούχων και πρακτική αποθήκη.
Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι το διαμέρισμα περιλαμβάνει χώρο στάθμευσης στο υπόγειο γκαράζ και μια μικρή αποθήκη. Η περιοχή προσφέρει μια πλήρη γκάμα πολιτικών ανέσεων, όπως σχολεία, νηπιαγωγεία, το εμπορικό κέντρο Flora και ο σταθμός Flora του μετρό απέχουν περίπου 10 λεπτά με τα πόδια, η στάση του τραμ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια και το κέντρο της πόλης είναι προσβάσιμο σε 10 λεπτά

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Caldor
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB