Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Prague, Prague, Τσεχία, Pitterova

Πώληση - Cod. 40858

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 221 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 11
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

Ένα πολυτελές διαμέρισμα, 5 + χιλιόμετρα με σαλόνι 162 τ.μ. με βεράντα 39 τ.μ. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ένα γκαράζ για δύο αυτοκίνητα μια μικρή αποθήκη.
Το εσωτερικό του διαμερίσματος αποτελείται από μια ευρύχωρη είσοδο, σαλόνι με κουζίνα, ένα μικρό δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο ή ντουλάπι, 3 μεγάλα υπνοδωμάτια, γκαρνταρόμπα, 3 μπάνια. Κάθε δωμάτιο έχει πρόσβαση σε μια ευρύχωρη βεράντα. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και ηλεκτρική κουζίνα. Η θέρμανση πραγματοποιείται με τη βοήθεια θερμαντικών δαπέδων, υπάρχει σύστημα ανάκτησης αέρα.
Το συγκρότημα κατοικιών με τη ρεσεψιόν φυλάσσεται 24 ώρες την ημέρα. Η κατοικία έχει το δικό της καφέ και ένα πάρκο με παιδική χαρά και ένα ρέμα, η είσοδος του οποίου είναι μόνο για τους κατοίκους. Το συγκρότημα διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, ασφάλεια με συστήματα παρακολούθησης βίντεο και συντήρηση σε περίπτωση ατυχήματος ή ως βοήθημα στην εγκατάσταση οικιακών συσκευών. Οι είσοδοι είναι σε μάρκες ασφαλείας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Caldor
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB