Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Prague, Prague, Τσεχία, Veletržní

Πώληση - Cod. 23388

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 113 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 4

Προσφέρουμε αποκλειστικά για να αγοράσει ένα ανακαινισμένο, πολυτελώς επιπλωμένο και εξοπλισμένο διαμέρισμα 3 +1 εκπρόσωπος είσοδο και να μοιραστούν άλλες επικερδείς οικιακούς χώρους στην Πράγα 7 - Letna.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 5ο όροφο ενός ανακαινισμένου κτηρίου με ανελκυστήρα στο Summer Fair Street. Το διαμέρισμα προσφέρεται προς πώληση πλήρως επιπλωμένο με πολύ καλαίσθητο και μοντέρνο σχεδιασμό επίπλων, συμπεριλαμβανομένων των νέων ντουλάπια της κουζίνας και ντουλάπες. Το σπίτι βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο, αλλά υπάρχει ένα μελλοντικό σχεδιασμό του έργου ζώνη των πεζών. Το δεύτερο μισό του διαμερίσματος έχει παράθυρα με θέα στην ήσυχη αυλή με πράσινο. Πίσω από το σπίτι είναι ένα πάρκο Stromovka, στο Letna πάρκο είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Το διαμέρισμα είναι λόγω του μεγέθους της είναι κατάλληλα για οικογένειες με παιδιά, λόγω της θέσης για τους ξένους πελάτες. Συστήνω ιδιαίτερα την περιοδεία, αν πείσετε τον εαυτό σας αυτήν την προσοδοφόρα προσφορά. Η τιμή είναι συζητήσιμη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB