Πώληση Γκαρσονιέρα, Prague, Prague, Τσεχία, Krizova

Πώληση - Cod. 40944

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 104 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Εξαιρετικό, πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα 2 + kk με χώρο στάθμευσης στο γκαράζ. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο μιας μικρής οικιστικής κατοικίας με ανελκυστήρα σε μια ελκυστική τοποθεσία στην Πράγα (Smichov). Το διαμέρισμα καταλαμβάνει ολόκληρο τον όροφο, το οποίο εγγυάται μια όμορφη πανοραμική θέα στην Πράγα.
Όλος ο εξοπλισμός και τα υλικά αντιστοιχούν στις πιο απαιτητικές ιδέες για τη σύγχρονη κατοικία. Ολόκληρο το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με το σύστημα έξυπνου σπιτιού loxone, το οποίο σας επιτρέπει να ελέγχετε απομακρυσμένα τη θέρμανση και τον κλιματισμό, τις κουρτίνες, τον εξαερισμό, τη σύνδεση με έναν μετεωρολογικό σταθμό με δυνατότητα ελέγχου μέσω iPad και τα παρόμοια.
Το εσωτερικό του διαμερίσματος αποτελείται από ένα ανοιχτό σαλόνι με εξοπλισμένη κουζίνα λευκού στιλ και μια τραπεζαρία με άμεση πρόσβαση σε μια ευρύχωρη βεράντα με μοναδική θέα στον ορίζοντα της Πράγας. Στη συνέχεια, υπάρχει ένα ντιζάιν μπάνιο με μπανιέρα και ντους, ξεχωριστή τουαλέτα, υπνοδωμάτιο με θέα στο πράσινο, αίθουσα εισόδου και ευρύχωρη γκαρνταρόμπα, δωμάτιο καθαρισμού.
Το διαμέρισμα διαθέτει εξοπλισμένη κουζίνα, τραπέζι φαγητού με πολυθρόνες, κουφώματα αλουμινίου με μονωτικά τριπλά τζάμια με τέλεια μείωση θορύβου, ρυθμιζόμενες περσίδες, ενδοδαπέδια θέρμανση, ψύξη οροφής, διανομή ήχου με προετοιμασία για την εγκατάσταση ενός ηχοσυστήματος.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Caldor
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB