Πώληση Βίλα, Trnova, Prague, Τσεχία, Trnova

Πώληση - Cod. 40936

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 275 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Προσφέρουμε προς πώληση μια όμορφη βίλα 5 + KK με διπλό γκαράζ και έναν μεγάλο διαμορφωμένο κήπο, που βρίσκεται σε μια ελκυστική, απόλυτα ήσυχη τοποθεσία στο χωριό Trnová, 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Πράγας.
Η βίλα διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα και τραπεζαρία, 3 υπνοδωμάτια, 2 γκαρνταρόμπες, 2 μπάνια, το ένα με γωνιακή μπανιέρα, το άλλο με ντους, ένα ντουλάπι και ένα βοηθητικό δωμάτιο. Το γκαράζ για δύο αυτοκίνητα είναι προσβάσιμο απευθείας από το εσωτερικό. Η διάταξη μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις δυνατότητες.
Η βίλα περιλαμβάνει σύστημα κλιματισμού, μεγάλα παράθυρα με πρόσβαση στον κήπο από κάθε δωμάτιο, θερμαινόμενα ξύλινα πατώματα υψηλής ποιότητας, ηλεκτρονικό σύστημα συναγερμού, στεγνωτήριο και πλυντήριο ρούχων, αυτόματη άρδευση κήπου και πύλη δρόμου με τηλεχειριστήριο.
Το χωριό Trnová u Jíloviště βρίσκεται 12 χλμ νότια της Πράγας. Η διαμονή σε αυτήν την τοποθεσία προσφέρει πολλές ευκαιρίες για χαλάρωση (ιππασία και ποδηλασία, γκολφ, μανιτάρια, ψάρεμα, σκι αντοχής το χειμώνα). Μεταφορική σύνδεση με προαστιακό λεωφορείο από το σιδηροδρομικό σταθμό Smichovsky, περίπου 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Πράγας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Caldor
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB