Πώληση Αγροικία, Josefov u Hodonina, South Moravian Region, Τσεχία, Josefov

Πώληση - Cod. 33971

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 36 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1 + attic
  • Όροφος: 2

Προσφέρουμε για πώληση ένα κελάρι με αμπελώνα σε ένα μικρό χωριό που ονομάζεται Josefov, κοντά στην πόλη Hodonin της Τσεχίας. Η περιοχή είναι γνωστή ως Podluží και είναι γνωστή για την παράδοση του κρασιού και της λαογραφίας. Επωφελείται από το ζεστό κλίμα του νοτιοανατολικού τμήματος της Τσεχικής Δημοκρατίας, κοντά στα σλοβακικά και αυστριακά σύνορα και τις αμπελουργικές περιοχές τους.

Στο Josefov, τα περισσότερα κελάρια κρασιών βρίσκονται στους αμπελώνες μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το χωριό. Είναι ένα όμορφο και ρομαντικό μέρος της ηρεμίας στη γειτονιά του χωριού του κρασιού Nechory, ένα δημοφιλές τουριστικό προορισμό του κρασιού. Μπορείτε να απολαύσετε πιο ήσυχο και ιδιωτικό χώρο με όλα τα οφέλη της ζωντανής κουλτούρας και των εκδηλώσεων σε απόσταση αναπνοής με τα πόδια ή σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο, καθώς και τις παραδοσιακές γιορτές του χωριού, ειδικά το «Hody» με πολύχρωμες λαϊκές φορεσιές και μουσική, Vinný košt '(γευσιγνωσία οίνου). Υπάρχουν πολλά να δείτε και να δείτε στην περιοχή, ξεκινώντας από τον σημαντικό αρχαιολογικό χώρο στο Mikulčice, μόνο 15 λεπτά με το αυτοκίνητο και το χώρο της UNESCO Lednicko-Valtický areál 30 λεπτά μακριά, μεταξύ πολλών άλλων. Υπάρχει μια δασική περιοχή 5 λεπτά με τα πόδια που χωρίζει δύο οινοπαραγωγούς χωριά, Josefov και Starý Podvorov. Είναι μια ιδανική τοποθεσία για ποδηλασία και περιπλάνηση από χωριό σε χωριό ανάμεσα σε αμπελώνες και χωράφια σε αυτό το ηλιόλουστο και ελαφρώς παραμορφωτικό τοπίο.

Το κτίριο του κελάρι κρασιού αποτελείται από το ίδιο το κελάρι με μόνιμη θερμοκρασία 12 ° C. Στο ισόγειο υπάρχει η «αίθουσα τύπου» ή η περιοχή εργασίας όπου τα σταφύλια συνήθως πιέζονται και διατηρούνται για ζύμωση. Υπάρχει επίσης ένα παρακείμενο δωμάτιο για ξεκούραση και χαρά με το κρασί και την οικογένεια ή τους φίλους σας. Πρόκειται για ένα απλό δωμάτιο με μακρύ τραπέζι και δύο παγκάκια που φιλοξενούν 6-8 άτομα ανάλογα με τις ανάγκες άνεσής σας. Έχει ένα παραδοσιακό θερμαντήρα φωτιάς που εγκαταστάθηκε πρόσφατα το 2010, γεγονός που κάνει το δωμάτιο ωραίο και τοστ σε ψυχρές βραδιές ή κρύες χειμωνιάτικες μέρες. Το ακίνητο έχει σύνδεση με τις δημόσιες ανέσεις της ηλεκτρικής ενέργειας και του νερού. Το νερό είναι πολύ καλής ποιότητας και με έκπτωση. Το κτήριο ανακαινίστηκε μερικώς το 2010 και δημιουργήθηκε ένα νέο μπάνιο. Διαθέτει σύγχρονο φυσικό δάπεδο και τοίχους από σχιστόλιθο, ευρύχωρη ντουζιέρα και οικολογική τουαλέτα σχεδιασμένη στη Σουηδία. Δεν υπάρχει σύνδεση αποχέτευσης, ωστόσο το ντους διαθέτει έξυπνο σύστημα διανομής νερού απευθείας στο έδαφος αφού περάσει τη διήθηση άμμου. Ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν μόνο φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα για τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας των υπόγειων υδάτων που τροφοδοτούν τα σταφύλια σας. Εάν χρησιμοποιούνται οικολογικά προϊόντα, το απορριπτόμενο νερό μπορεί να χυθεί απευθείας στο έδαφος, εξαλείφοντας την ανάγκη για σύνδεση με το σύστημα αποχέτευσης ή δεξαμενή αποχέτευσης (μπορεί να κατασκευαστεί όμως). Το κτίριο έχει 36 τ.μ. και υπάρχουν 275 τ.μ. γης που έχει καταχωρηθεί ως μόνιμος βοσκότοπος.

Πίσω από το κτίριο υπάρχει αμπέλι (734 m2) στο τέλος της διάρκειας ζωής του. Η γη έχει όλες οι οινοποιός επιδιώκει: ποιοτικό έδαφος και τοποθεσία που προστατεύει το αμπέλι από τον παγετό, ενώ άλλοι αμπελώνες στη γειτονιά μπορεί να υποστούν βλάβη. Η μικρή κλίση λουτρώνει τα αμπέλια στον ήλιο και προσφέρει υπέροχη θέα στους γύρω αμπελώνες. Ο νέος ιδιοκτήτης θα επωφεληθεί από τη δυνατότητα επιλογής των αγαπημένων ποικιλιών του για να εγκατασταθεί στη θέση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων. Η γη καταχωρείται ως αμπελώνας αλλά μπορεί εναλλακτικά να φυτευτεί ως οπωρώνας ή να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς (μη καταχωρημένο για ανάπτυξη κατοικιών).

Το ακίνητο είναι ιδανικό για περαιτέρω ανακαινίσεις, με ευρύχωρη σοφίτα έτοιμη να μετατραπεί σε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο ή σε μερικά μικρότερα υπνοδωμάτια. Είναι ένα τέλειο μέρος για να έρθετε και να περάσετε τις διακοπές σας ή τα Σαββατοκύριακα και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για τον τουρισμό.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB