Πώληση Αγροικία, Česká Lípa, Liberec Region, Τσεχία, Doksy Žďár

Πώληση - Cod. 28409

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 350 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 3

Πρόκειται για ένα συγκρότημα αρχοντικό διατηρητέο ​​χώρα Grade II από δύο κτίρια πιθανότατα χρονολογείται από το 1800. Βρίσκεται στο δικό του, διαμορφωμένους κήπους της (809 μ2 - Δομημένη περιοχή περίπου 350 m2), του οποίου αναπόσπαστο μέρος είναι ένα φυσικό σχηματισμό βράχων, στην οποία είναι λαξευμένα αρκετά μεγάλες αποθήκες. Το κτίριο βρίσκεται στο όμορφο τοπίο της περιοχής Liberec.
Το εξοχικό σπίτι είναι ανακαινισμένο σημαντικά μέρη όπως η στέγη, μαρκίζες, συνολική αρμολόγηση και τη ζωγραφική, παράθυρα, πόρτες, εσωτερικό σοβά, δάπεδα, μπάνιο, ξεχωριστή τουαλέτα, ντουλάπα. Υπάρχουν εγκαθίστανται θέρμανση, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την τοπική σόμπα θέρμανσης. Ζεστό νερό παρέχεται από ένα λέβητα 250 λίτρων. Το αντικείμενο εισάγεται παροχή νερού, αποβλήτων που εκχέονται στο σηπτική δεξαμενή. (Telefon.přípojka, φυσικό αέριο)
Στο ισόγειο είναι ένα μεγάλο δωμάτιο με φούρνο (μπορείτε να κοιμηθείτε σε αυτό) και ένα ανοικτό τζάκι. Επιπλέον, κουζίνα, μπάνιο, τουαλέτα και μπάνιο.
Στον πρώτο όροφο υπάρχουν 2 δωμάτια για 30μ2 και βεράντα.
Η σοφίτα μπορεί να ρυθμιστεί για να ζουν, αλλά τώρα χρησιμεύει μόνο ως τη γη.
Το πατρικό μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως μόνιμη κατοικία.
Αχυρώνα εξοχικό σπίτι με σχηματίζοντας το γράμμα L, και είναι στην πραγματικότητα το δεύτερο κτίριο. Υπάρχει ένα ξεχωριστό αρκετά μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για το ξύλο ή άνθρακα. Αχυρώνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά stav.úpravách σε διάφορους τύπους των επιχειρήσεων και τα παρόμοια.
Ξύλινο εξοχικό σπίτι είναι σε συνδυασμό με το έτσι. Στόκοι. Ο αχυρώνας είναι τότε όλα αυτά τα μπλοκ επενδεδυμένα με στόκο.
Homestead βρίσκεται σε μια ελκυστική τοποθεσία στο γραφικό χωριό όπου επικρατούν ξύλινα σπίτια και ολόκληρη η περιοχή βρίσκεται στη φύση σε μια προστατευόμενη ζώνη. (Δεν είναι μια πραγματική απειλή των νέων κατασκευών, δεν υπάρχει κανένα ζώο ή άλλες αίθουσες παραγωγής ..)
Σχεδόν δίπλα από την πόρτα είναι δάση κοντά στο Bezděz και Macha Λίμνη αυτοκίνητο περίπου 15.minut. Πολύ καλή προσβασιμότητα από την Πράγα και σε άλλες πόλεις.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB