Πώληση Τριάρι, Karlovy Vary, Karlovy Vary Region, Τσεχία, Ondřejská 42, Karlovy Vary

Πώληση - Cod. 24234

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 64 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 0

Πωλήσεις ηλιόλουστο διαμέρισμα 3 + 1/64 m2 / προσωπική περιουσία / στο κέντρο σπα του Karlovy Vary με εκπληκτική θέα στο ιστορικό κέντρο της λουτρόπολης και ορόσημα της κοντά στο Hot Spring, δύο κιονοστοιχίες, πάρκο Μότσαρτ και μονοπάτια για περπάτημα στα δάση spa.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε ένα κτίριο 1.NP Art Nouveau είναι στην αρχική του κατάσταση και απαιτεί rekonstrukci.Jeho ρύθμιση διάταξης, ωστόσο, επιτρέπει καμία προσαρμογή στο πνεύμα των σύγχρονων προτύπων διαβίωσης.

Το διαμέρισμα αποτελείται από μια ευρύχωρη κεντρική αίθουσα, τρία υπνοδωμάτια, κουζίνα και ξεχωριστή τουαλέτα. Όλα τα δωμάτια έχουν άμεση πρόσβαση από την αίθουσα, δύο διπλανά δωμάτια, είναι δυνατόν να δημιουργηθεί ένα μεγάλο χώρο καθιστικού. Ο προσανατολισμός της κύριας σαλόνι βρίσκεται στα νοτιοδυτικά με θέα το spa, το παράθυρο της κουζίνας και άλλα δωμάτια που βλέπουν ανατολικά, σε μια ήσυχη αυλή. Το διαμέρισμα έχει ψηλά ταβάνια, τα πρωτότυπα προφίλ πόρτες φατνώματα και ξύλινα παράθυρα. Ξύλινα πατώματα (εν μέρει την ποιότητα παρκέ δρυς) και κεραμικά (διατηρείται ψηφιδωτό δάπεδο στο λόμπι). Κατοικίες θέρμανσης είναι τοπική αερίου (WAW του σώματος), το κάρμα του φυσικού αερίου θέρμανσης νερού.

Πολυκατοικία με ιστορικό όνομα "König von Italien», στην οποία διατηρούν πολλά όμορφα στοιχεία σκάφος, είναι σε καλή κατάσταση, έχει επισκευαστεί και καθαρό εσωτερικό και υποβάλλονται σε σταδιακή ανακαίνιση, το σχέδιο είναι να επισκευάσει την πολύτιμη πρόσοψη αρτ νουβό. Το σπίτι έχει μια καλά λειτουργούσα κοινότητα των ιδιοκτητών και των σχέσεων απρόσκοπτη γειτονίας. Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης σε αποκλειστικές θέσεις στάθμευσης είναι διαθέσιμος ακριβώς έξω από το σπίτι.

Το λειτουργικό κόστος του διαμερίσματος είναι περίπου 3.500 CZK / μήνα, από το ποσό των πληρωμών για τη χρηματοδότηση των επισκευών και των υπηρεσιών της κοινότητας ταμείο 1.200 CZK / μήνα και να προωθήσει το φυσικό αέριο και την ηλεκτρική ενέργεια περίπου 2.300 CZK / μήνα. ανάλογα με την κατανάλωση.

Civic ανέσεις σε κοντινή απόσταση, στάση λεωφορείου 150 μέτρα από το σπίτι.

Πολύ ωραίο μέρος για ένα σπίτι ή επενδυτικό ενδιαφέρον ακίνητα στην περιοχή σπα με καλές προοπτικές για μελλοντική ανατίμηση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB