Πώληση Οικόπεδο, Mezno, Central Bohemian Region, Τσεχία, Stupcice 20

Πώληση - Cod. 29415

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 46298 m²
  • Αριθμός δωματίων: 22
  • Όροφος: 3

Αποκλειστική προσφορά.
Προσφέρουμε προς πώληση ενός ακινήτου πολλαπλών χρήσεων στην Κεντρική Βοημία. Η χρήση του ακινήτου εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τις επιθυμίες ή τις δυνατότητες του πελάτη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέγαρο, ως θέρετρο, όπως κέντρο ευεξίας, καθώς το ξενοδοχείο ή οικισμό εξοχικό σπίτι, κ.λπ.
Η περιοχή των 46 298 m2, όπως ονομάζεται παλιό πάρκο, παρόλο που εδώ και δεκαετίες τα δέντρα έχουν μεγαλώσει και να μετατραπεί τώρα σε πραγματικό δάσος. Η τοποθεσία είναι υπέροχη, με εξαιρετικά φιλική ατμόσφαιρα και καθαρό αέρα.
Το ακίνητο διαθέτει κτίρια με συνολική έκταση 3 139 m2. Ήταν ένας διάσημος Τσέχος σανατόριο στις αρχές του εικοστού αιώνα - το κεντρικό κτίριο, κατασκευασμένο από τούβλα καλής ποιότητας, έχει έκταση 2 514 m2. Το δεύτερο κτίριο, επίσης ένα τούβλο με έκταση 570 m2, χρησιμοποιήθηκε για σκοπούς στέγασης για το προσωπικό σανατόριο. Υπάρχουν επίσης δύο μικρότερα κτίρια των 55 m2 χρησιμοποιείται για τους εργοδότες. Όλα τα κτίρια που συνδέονται με τα συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας και ύδρευσης. Τα κτίρια πρέπει να αποκατασταθεί, αλλά σημειώστε ότι παλιά κατασκευές έχουν ισχυρή και αξιόπιστη τοίχους.
Ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να διαιρέσει την περιοχή σε 10 μέρη και να κατασκευάσει κατοικίες καταλύματα.
Υπάρχει ένας ασφαλτοστρωμένος δρόμος μέχρι το ακίνητο. Απέχει 5 χιλιόμετρα από την εθνική οδό. Prague βρίσκεται σε απόσταση 65 χιλιομέτρων, αυστριακά σύνορα - 102 χιλιομέτρων.
Η προσφορά είναι μοναδική, επειδή παρουσιάζει στους πιθανούς ιδιοκτήτες πολλές ευκαιρίες για κέρδος και διαμονή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB