Πώληση Μονοκατοικία, Litoboř, Východní Čechy, Τσεχία, Litoboř 88

Πώληση - Cod. 31755

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 1477 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Προσφέρουμε προς πώληση ένα όμορφο σπίτι με τη δυνατότητα μόνιμης διαμονής στο χωριό Litoboř, περιοχή Východočeský, περιοχή Náchod, κοντά στην κοιλάδα Granny μακριά km.It βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, κοντά στη φύση.
Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα ήσυχο μέρος του χωριού και είναι προσβάσιμο από έναν αστικό ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Είναι ασφαλισμένη με μια αυτόματη συρόμενη πύλη πίσω από την οποία υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης.
Το οικόπεδο είναι επίπεδο, περιφραγμένο και η έκτασή του είναι 1477m2 εκ των οποίων το χτισμένο μέρος είναι περίπου 240m2. Προσανατολισμός SW και SE Από το SE, συνορεύει με ένα παρακείμενο ποτάμι. Το κτίριο διατηρείται και ανακατασκευάζεται συνεχώς (2016), έτσι ώστε εκτός από τη συνήθη συντήρηση, να μην απαιτεί ουσιαστική επένδυση. Το κτίριο αποτελείται από δύο ορόφους
 Στον πρώτο όροφο υπάρχει μια νέα τούβλο κουζίνα με όλες τις συσκευές, αποθήκη, μπάνιο με τουαλέτα. Επιπλέον, υπάρχει μια ευρύχωρη αίθουσα και μια δεύτερη ντουλάπα. Κυριαρχείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι με πλακάκια. Στον δεύτερο όροφο θα βρείτε ένα δωμάτιο διασυνδέσεως και δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια, τόσο καλά μονωμένα όσο και ξύλινα. Το κτίριο θερμαίνεται από ένα συνδυασμό τζακιού, ενσωματωμένα ένθετα σφαιριδίων και ηλεκτρικό ρεύμα. Το σπίτι ανακατασκευάστηκε το 2016.
Οι θερμαντήρες έχουν μειωμένο ρυθμό. Οι ηλεκτρικές καλωδιώσεις 240 / 400V σε χαλκό, νερό και αποχέτευση είναι καινούργιες και πλαστικές. Η παροχή πόσιμου νερού παρέχεται από τη σύνδεση πόλεως και το ακίνητο είναι εξοπλισμένο με διάτρητο πηγάδι βάθους 24 μέτρων με αντλία. Το κύριο κτίριο αποτελείται επίσης από ένα μεγάλο αχυρώνα και ένα παρακείμενο υπόστεγο αποθήκευσης ξύλου.
Η εξωτερική βεράντα είναι ενσωματωμένη στο σπίτι, ώστε να είναι πλήρως καλυμμένη, επιτρέποντας να απολαμβάνετε το χρόνο έξω ακόμη και σε λιγότερο ευνοϊκούς καιρούς. Κάποιος μπορεί να κοιτάξει στον κήπο και μέσα από ένα τοξωτό παράθυρο σε μια στέγη πισίνα 4,5 x 3 x 1,5 m που θερμαίνεται από μια αντλία θερμότητας. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται τα δάση, η θέα της Granny's και πολλές άλλες ελκυστικές τουριστικές επιλογές με τα πόδια ή με ποδήλατο.
Περίπου 10 χιλιόμετρα από το ακίνητο βρίσκεται η δεξαμενή Rozkoš και 15 χιλιόμετρα στην κατεύθυνση της Πολωνίας, Kudowa Zdroj.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, έχουμε περισσότερες φωτογραφίες για προβολή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB