Πώληση Μονοκατοικία, Hostivice Prague west, Central Bohemian Region, Τσεχία, Hostivice

Πώληση - Cod. 30753

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 1000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Σπίτι προς πώληση στην Hostivice - Πράγα Δύση με μια ενσωματωμένη περιοχή των 218 μ2, συνολικής έκτασης 996 m2. Γύρω από το σπίτι διατηρείται πλήρες καλλιεργούνται διακοσμητικά κήπου.

Διάταξη του σπιτιού:
Ισόγειο: είσοδο με μικρό βεστιάριο, σαλόνι με καθιστικό και τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα με μεγάλο ντουλάπι, ευρύχωρο μπάνιο με μπανιέρα και τουαλέτα, υπνοδωμάτιο / γραφείο, μαρμάρινο τζάκι, σκάλα δρυός που οδηγεί στον πρώτο όροφο, μερικώς σκεπαστή βεράντα προσβάσιμη από η room.Garage τραπεζαρία με αυτόματη πόρτα για 2 αυτοκίνητα, γκαράζ προσφέρει εντοιχισμένες ντουλάπες και αποθηκευτικό χώρο πάνω από το γκαράζ.

1ος όροφος: master υπνοδωμάτιο με dressing room και εντοιχισμένη ντουλάπα, 2 υπνοδωμάτια, προσβάσιμο και από τις δύο bedrooms.Office, ευρύχωρο μπάνιο με μπανιέρα και ντους βεράντα.

Εξοπλισμός: συναγερμός με τη σύνδεση με το PCO, ηλεκτρική θέρμανση, θερμοσίφωνες 2x175 l, που βρίσκεται στο γκαράζ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά), καλώδιο θερμότητας αντιψυκτικό, εξοπλισμός κουζίνας εστία, ενσωματωμένο φούρνο και πλυντήριο πιάτων, όλα AEG, διαχωρίζουν καλά με άντληση νερού στη δεξαμενή στο γκαράζ σχεδιαστεί για το πότισμα κήπων μηνιαίο κόστος λειτουργίας περίπου CZK 5.000 + κόστος της σύνδεσης με το ARC 600 CZK ανά μήνα

Θέση:
Το ακίνητο βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία στην άκρη της Πράγας, κοντά στις λίμνες Hostivické φύση αποθεματικό, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα για μεγάλη περιπάτους, ποδηλασία κ.α.
Η περιοχή βρίσκεται εκτός της απογείωσης και προσγείωσης διάδρομο αεροδρομίου Βάτσλαβ Χάβελ, 5m απόσταση με το αυτοκίνητο από το τερματικό σταθμό του αεροδρομίου.
Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ένα εμπορικό κέντρο Metropole και έξι. Υπάρχει ένα σχολείο, νηπιαγωγείο και, γυμναστήριο, καθώς και όλες ιατρική περίθαλψη (2 πολυκλινικές, χρόνος υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σταθμό προέκτασης διαδρόμου για ματαίωση τριών λεπτών στο Hostivice), η Tesco, Lidl, Αγορά Penny, ταχυδρομείο, στις 10 minutes.There είναι προσιτές στο κοινό σπορ (Sokol, γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου, παιδική χαρά ...).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB