Πώληση Εμπορική δραστηριότητα, Prague, Prague, Τσεχία, Praha 6

Πώληση - Cod. 30964

  • Τύπος: Εμπορική δραστηριότητα
  • Περιοχή: 470 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 3

Ιδιωτική ιδιοκτησία, χωρίς μεσάζοντες.
Gorgeous 3 επιπέδων κατοικία με κήπο, δύο βεράντες, σπηλιά ψαμμίτη και μοναδική πανοραμική θέα της Πράγας παρουσιάζεται προς πώληση. Το σπίτι βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή της Streshovice (Střešovice) με άριστη προσβασιμότητα των μεταφορών και δύο λεπτά με τα πόδια από το διάσημο διεθνές σχολείο. Η βίλα είναι ιδανικό για μεγάλη οικογένεια διαβίωσης ή για έδρα της εταιρείας.
Βίλα χτίστηκε το 2012, αποτελείται από δύο κτίρια που χωρίζονται από ένα πλήρως διαμορφωμένο κήπο. Η συνολική έκταση του εδάφους είναι 470 m². Στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου υπάρχει ένα γραφείο με συστήματα ασφαλείας και video από όλο το σπίτι, λεβητοστάσιο, βοηθητικό δωμάτιο και τουαλέτα. Ένα ευρύχωρο δωμάτιο των 25,6 τ.μ. βρίσκεται στον πρώτο όροφο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις επιχειρήσεις (γραφεία εταιρίας, γκαλερί τέχνης, κλπ), ή μπορεί να εξοπλιστεί για το γυμναστήριο στο σπίτι ή τον κινηματογράφο. Ο δεύτερος όροφος καταλαμβάνεται από μοντέρνα διαμερίσματα με μεγάλο σαλόνι, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο με ξεχωριστή τουαλέτα.
Η είσοδος για το δεύτερο σπίτι οδηγεί thorugh στον κήπο με την περιοχή να χαλαρώσετε. Στο ισόγειο υπάρχει ένα μικρό άνετο διαμέρισμα με κουζίνα, κάβα και σπηλιά από ψαμμίτη impressios εξοπλισμένα με φως και θερμαινόμενο παγκάκια για 16 άτομα. Ο πρώτος όροφος διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο διαμέρισμα με όλες τις ανέσεις. Στην οροφή υπάρχουν δύο όμορφες βεράντες με μπάρμπεκιου και καθιστικό με πρόσβαση στο backyaurd και μοναδική θέα στο όμορφο Πράγας.
Τιμή κατόπιν αιτήσεως.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB