Πώληση Εμπορική δραστηριότητα, Chodova Plana, Plzeň Region , Τσεχία, Kyjovska

Πώληση - Cod. 30950

  • Τύπος: Εμπορική δραστηριότητα
  • Περιοχή: 4500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 12
  • Όροφος: 1-storey building

Ιδιωτική ιδιοκτησία. χωρίς μεσάζοντες
1 ορόφων εγκατάσταση σύγχρονης κατασκευής βρίσκεται στην Τσεχική Δημοκρατία (περιοχή Plzen), 10 χλμ από τη Γερμανία και 18 χλμ από το διεθνές υψηλή τρόπο D5. Βρίσκεται στο επίπεδο οικόπεδο 4 500 m2 στο στο προάστιο της Chodova Plana ,, 10 λεπτά για ένα από τα πιο διάσημα θέρετρα της Τσεχικής Δημοκρατίας - Μαριάνσκε Λάζνε. Το κτίριο των 2 000 m2, κατασκευάστηκε σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τα οφέλη από 4 πλήρως εξοπλισμένα γραφεία 170 m2, 2 καφετέριες των 110 m2 και προσφέρει όλες τις αναγκαίες πρόσθετες εγκαταστάσεις, όπως ντουζιέρες και αποδυτήρια για τουλάχιστον 200 εργαζόμενους. Επιχειρηματική λειτουργία διευκολύνεται από την άψογη διαρρύθμιση του ακινήτου - 2 μεγάλες εισόδους, δύο λέβητες αερίου, συμπιεστής, ηλεκτρικό πίνακα διανομής, γκαράζ και 50 θέσεις στάθμευσης, σταθερά και σύστημα ασφαλείας αιχμής, εύκολη πρόσβαση για τις εμπορευματικές μεταφορές. Ο σιδηρόδρομος είναι μέσα σε λίγα χιλιόμετρα. Το έδαφος του αντικειμένου είναι πλήρως περιφραγμένη. Η πρόσβαση στο έδαφος είναι από ασφαλτοστρωμένο δρόμο.
Όλα είναι σε άριστη κατάσταση, εξαιρετική ευκαιρία να αναπτυχθούν ή να επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Οι εγκαταστάσεις είναι κατάλληλες για φαρμακευτικά και καλλυντικά παραγωγής, επεξεργασίας κρέατος και επεξεργασίας τροφίμων, ζυθοποιείο, ξύλου και ηλεκτρική εγκατάσταση, κ.λπ.
Τιμή κατόπιν αιτήσεως. Ιδιωτική ιδιοκτησία, χωρίς μεσάζοντες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB